Pánske masturbátory sú stále populárnejšie a ponúkajú mužom možnosť uspokojenia svojich sexuálnych potrieb bez partnerky. Pokiaľ sa rozhodnete pre nákup pánskeho masturbátora, môže byť výber značky a typu prekvapivo obtiažny. Masturbátor je sexuálna pomôcka navrhnutá tak, aby napodobňovala pocit skutočnej vagíny, análneho otvoru alebo úst. Materiál, z ktorého je masturbátor vyrobený, je dôležitým faktorom pri výbere. Najčastejšie sa používajú silikón, TPE a PVC. Silikón je hypoalergénny a ľahko sa čistí, ale je tiež najdrahší. TPE a PVC sú lacnejšie, ale môžu byť menej trvanlivé a náchylné na poškodenie. Ďalším dôležitým faktorom pri výbere je veľkosť, ak máte menší penis, môže byť pre vás vhodnejší menší masturbátor. Na druhú stranu, ak máte väčší penis, budete potrebovať väčší masturbátor. Je dôležité si uvedomiť, že väčší masturbátor môže byť ťažšie na držanie a manipuláciu. Existuje mnoho rôznych typov pánskych masturbátorov s rôznymi funkciami. Niektoré majú vibrácie, iné sú navrhnuté tak, aby simulovali orálny sex alebo análny sex. Je dôležité zvážiť, akú funkciu chcete od masturbátora a či je pre vás dôležitá.

Ako pánsky masturbátor funguje?
Pri použití pánskeho masturbátora si muž vkladá penis dovnútra pomôcky a pohybuje hore a dole, aby napodobnil pohyb pri sexe. Vnútro masturbátora je obvykle textúrované tak, aby poskytovalo čo najväčšiu stimuláciu. Niektoré modely majú tiež vibračné funkcie, alebo sú napojené na aplikácie pre virtuálnu realitu, ktoré umožňujú ešte intenzívnejší zážitok. V našej ponuke nájdete aj masturbátory na jedno použitie, tie sú navrhnuté tak, aby poskytovali čo najväčšie pohodlie a uspokojenie počas masturbácie či už doma, alebo na cestách. Hlavnou výhodou masturbátorov na jedno použitie je ich pohodlnosť a ľahká dostupnosť. Muži nemusia tráviť čas hľadaním vhodného miesta na masturbáciu alebo čakaním na to, až budú sami doma. Masturbátory na jedno použitie sú tiež hygienické, pretože sa po každom použití vyhadzujú. V ponuke nájdete aj špeciálny druh sacích masturbátorov, ktoré fungujú na princípe podtlaku. Vnútri masturbátora sa nachádza množstvo malých otvorov, ktoré vytvárajú podtlak a simulujú tak pohyb úst alebo vagíny. Vďaka tomu je pocit pri používaní sacieho masturbátora veľmi realistický a intenzívny.

Dôležité je mať súkromie
Pri masturbácii je dôležité mať dostatok času a hlavne súkromia. Zvoľte si miesto, kde sa budete cítiť pohodlne a kde vás nikto nebude rušiť. Môže to byť vaša izba, kúpeľňa alebo iné súkromné miesto. Pokiaľ máte radi atmosféru, môžete si zapáliť sviečky alebo si pustiť relaxačnú hudbu, ak máte pocit, že potrebujete viac stimulácie, skúste použiť pornografiu, alebo erotický film. Pred použitím pánskeho masturbátora by mal byť penis dobre namazaný lubrikačným gélom na vodnej báze. Po použití by mal byť masturbátor dôkladne umyť teplou vodou a dezinfikovaný špeciálnym čistiacim prostriedkom. Pánsky masturbátor je skvelou voľbou pre mužov, ktorí hľadajú nové spôsoby, ako si užiť svoje intímne chvíle. Tieto pomôcky sú navrhnuté tak, aby poskytovali čo najväčšiu stimuláciu a môžu byť použité samostatne alebo s partnerom. Pamätajte však na to, že pri použití pánskeho masturbátora by mali byť dodržané hygienické pravidlá a používaný lubrikant na vodnej báze.