Okrem vlastných zručností je dobré siahnuť po dilde alebo vibrátore. Pokiaľ v tom nevidíte rozdiel, tak dildo je erotická pomôcka falického tvaru, ktorá nevibruje a používa sa iba k samotnému prieniku do vagíny, konečníka či úst. Môže byť klasické alebo obojstranné dildo. Proti tomu vibrátor má tiež tvar ako penis a ako názov napovedá vibruje a používa sa okrem prieniku k elektro stimulácii. Môžete ho použiť na stimuláciu pošvy, vašich zadných vrátok, ale aj vonkajších častí, ako je klitoris, bradavky, alebo aj na dráždenie partnerovho penisu. Táto pomôcka sa vám bude hodiť k partnerským hrátkam, ale aj na dlhé večery osamote. Doplniť sadu môžete o análny kolík, ktorý sa robí v rôznych veľkostiach, prevedeniach aj farbách. K tomu je dobré mať lubrikačný gél. Iste poznáte lubrikačné gély z obchodov s rôznymi príchuťami a arómami. Možno ste sa stretla s tým, že vám tieto gély z bežných obchodov nevyhovujú – rýchlo schnú, lepia, štiepu a pod. Áno to sa môže u lacnejších produktov stávať. Určite by ste mali vedieť, že sa jedná o lubrikačné gély na báze vody, ktoré práve vďaka tomu rýchlejšie vysychajú a mnohým ľuďom nevyhovujú. Preto skúste lubrikačný gél silikónový. Je síce drahšia, ale nevysychá, takže je potrebné oveľa menšie množstvo a dlhšie tak vydrží. Silikónový lubrikant vytvára príjemný hebký film, ktorý krásne kĺže a hodí sa tak na použitie pri vaginálnej suchosti aj análnom sexe alebo pri použití hračiek.

Španielske mušky, alebo afrodiziakum
Ďalšou vecou, ktorá by vám nemala v šuplíku pri posteli chýbať sú erotické kvapôčky – španielske mušky alebo poppers. Kvapôčky sa predávajú väčšinou iba v sex-shopoch alebo na e-shopoch. Podporujú libido a zvyšujú sexuálne precítenie, pretože majú afrodiziakálne účinky. Poppers účinkuje veľmi rýchlo a veľmi krátko, takže sa nemusíte báť. Po vdýchnutí výparov ucítite, ako sa vám rozťahujú cievy, prejde vami intenzívny prúd tepla a pocítite euforický stav. Rovnako španielske mušky sú afrodiziakom zvyšujúcim libido a prekrvenie intímnych partií, ktoré sú potom citlivejšie. Španielske mušky sa na rozdiel od poppers užívajú perorálne zhruba hodinu pred sexom.

Venušine guličky, zlepšia sexuálny život
Venušine guličky by mali tiež patriť do vašej výbavičky. Hrať sa s nimi môže aj váš partner, ale najviac sú prospešné vám a vašej vagíne. Nosením venušiných guličiek docielite spevnenie panvového dna a zdravé prekrvovanie sliznice vašej pošvy. Vďaka tomu pri sexe dokážete viac zovrieť pošvové svalstvo a budete tak pre vášho milého krásne úzka. Benefitom je tiež posilnenie panvového dna pre pôrod alebo zamedzenie inkontinencie v pokročilejšom veku.

Sexy pradielko, pre noci plné vášne
V neposlednom rade by ste mali mať sexi bielizeň a nejaký ten obleček. Ideálne kúpte päť variácií, ktoré budete môcť striedať. Nesmú chýbať ihlové lodičky a sieťované pančuchy. Ak chcete byť viac kreatívni, môžete sa odviazať s prevlečkom za sexi chyžnú, policajtku, alebo necudnú zdravotnú sestričku. Nezabudnite na jednu škrabošku, ktorá vám pomôže utiecť od reality, až bude treba.