Vákuové pumpy sú často spájané s mužskými problémami, ako je erektilná dysfunkcia. Avšak, vákuové pumpy môžu byť užitočné aj pre ženy. Vákuová pumpa pre ženy zlepšuje prekrvenie pyskov ohanbia, vaginálneho vchodu a klitorisu, zvyšuje citlivosť intímnych partií, prináša intenzívnejší zážitok pri sexe a stimuluje ženu už pri jej použití, navyše posilňuje panvové svaly a pomáha pri liečbe endometriózy. Ak trpíte niektorým z týchto problémov, môže byť vákuová pumpa pre vás užitočným nástrojom.

Zlepšenie sexuálneho zdravia

Vákuové pumpy môžu pomôcť zlepšiť sexuálne zdravie žien tým, že zvyšujú prietok krvi do genitálií, ktorý je u žien dôležitý pre sexuálnu funkciu. Keď je žena vzrušená, dochádza k rozšíreniu ciev v genitáliách, čo zvyšuje prietok krvi do týchto oblastí. Tento proces spôsobuje zväčšenie klitorisu, zväčšenie a tvrdnutie bradaviek a zvýšenie prietoku krvi do vagíny. Akékoľvek zväčšenie, ku ktorému počas použitia vákuovej pumpy dôjde, je len krátkodobé. To všetko znižuje bolesť pri sexe. Pokiaľ je prietok krvi do genitálií obmedzený, môžu sa objaviť rôzne problémy. Niektoré ženy môžu mať problémy s dosiahnutím orgazmu alebo s nízkou sexuálnou túžbou. Ďalšie príznaky môžu zahŕňať suchosť vagíny, bolesť pri sexe a zníženú citlivosť v oblasti klitorisu, to všetko môže odstrániť vákuová pumpa. Pokiaľ chcete, aby výsledný efekt tzv. ťavých pyskov pretrvával aspoň niekoľko minút, je potrebné vytvorený podtlak udržať po dobu aspoň 20 – 60 minút.

Pomoc pri poruchách močenia a liečbe endometriózy

Niektoré ženy trpia poruchami močenia, ako je inkontinencia.Vákuová pumpa pre ženy sa používa na posilnenie panvového dna. Panvové dno je súbor svalov, ktoré podopierajú orgány v bruchu a pomáhajú udržiavať kontrolu nad močovým mechúrom. Ak sú tieto svaly oslabené alebo poškodené, môže dôjsť k inkontinencii. Pravidelné používanie tejto pumpa môže posilniť svaly panvového dna a zlepšiť kontrolu nad močovým mechúrom. To môže viesť k lepšej kvalite života a zvýšenému sebavedomiu. Ak ale túžite iba po zvýšení citlivosti svojich intímnych partií, potom je odporúčaná doba na použitie vákuovej pumpy zhruba 10 minút.

Endometrióza je bolestivé ochorenie, ktoré postihuje mnoho žien. Ide o chronické ochorenie, ktoré postihuje až 10% žien vo fertilnom veku. Ide o stav, keď tkanivo podobné endometriu (tkanivo, ktoré sa obvykle nachádza vo vnútri maternice) rastie mimo maternice, čo môže spôsobiť bolestivé menštruácie, bolesť počas sexu a neplodnosť. Vákuová pumpa môže byť užitočným nástrojom pre ženy s endometriózou, ktorí hľadajú úľavu od bolesti a zlepšenie kvality života.

Zdravotná pomôcka alebo nástroj na potešenie, ako pumpa funguje?

Vákuové pumpy sa často spájajú s lekárskymi procedúrami, ale v poslednej dobe sa stali populárne aj medzi ženami ako pomôcka na potešenie. Vákuová pumpa pre ženy je zariadenie, ktoré vytvára podtlak okolo klitorisu a spôsobuje zvýšený prietok krvi do tejto oblasti. To môže viesť k intenzívnejšiemu sexuálnemu zážitku, intenzívnejšiemu orgazmu a zvýšenej citlivosti klitorisu. Vákuové pumpy sú obvykle vyrobené z plastu alebo silikónu a majú rôzne veľkosti, aby vyhovovali rôznym tvarom tela.

Použitie vákuovej pumpy pre ženy je veľmi jednoduché. Po prvé, musíte si vybrať správnu veľkosť nástavca pre vašu pošvu, v našom eshope nájdete vákuovú pumpu Mini Pussy s malým nástavcom, alebo pumpy väčšie Clit Sucker a Pussy Pump. Potom nadstavec nasadíte na pumpu a vložíte na pošvy. Potom začnite pumpovať, aby sa vytvoril podtlak. Tento podtlak spôsobí, že sa krv dostane do genitálií a zlepší sa sexuálne vzrušenie.

Rovnako ako akákoľvek iná erotická pomôcka, vyžaduje aj vákuová pumpa pre ženy pravidelnú starostlivosť a údržbu. Nestačí iba vodou, alebo vlhká handra, odporúčame použiť čistiaci prostriedok na erotické hračky, ktorý zoženiete v našom e-shope.